جون هرکی دوست دارید سریعتر کمک کنید !!!
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من تازه این انجمنو پیدا کردم میخواستم کمکم کنید !! من یک ملیون و دویست تومن از بابام گرفتم واسه خرید محصولات زیر:
1. یک کیس خوب
2. مانیتور 19 اینچ led
3. یک پرینتر"اسکنر معمولی
..
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا بگید پولمو چجوری تقسیم کنم !!!
.
راستی کیسی میخوام که بازیهارو جواب بده مانیتوری که چشو ازیت نکنه!! یکی گفت تی190 سامسونگ بگیر !!
پرینتر"اسکنر معمولی واسه خونه !! حالا یک و دویسترو چجوری تقسیم کنم !؟!؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
جون هرکی دوست دارید سریعتر کمک کنید !!!
کاربر شهرسختافزار
کجایید پس من کمک فوری میخواما !!
کاربر شهرسختافزار
AM3 - Athlon II X2 240 - 2.8GHz~~~~~ 57000
GIGABYTE - MA770T-UD3 ~~~~~~~~~105000
A-DATA - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)~~~~~140000
Seagate-SATA 2 - 500G ~~~~ 51000
ATI Radeon HD 5850~~~~~ 345000
LG - 21.5" - W2261VP ~~~~215000
cass GREEN - Magnum 2 ~~~~~43000
keyboared & Miuse A4TECH GL-6630 + MOUSE ~~~~30000
power Memonex MOD EX 600W ~~~~~85000
ODD PIONEER SATA~~~~~33000
Print, Copy and Scan CANON - PIVGA 170 000
سیستم بالا مخصوص بازی و برای بازی های آینده هم به خوبی جواب میده اما در مورد پیشنهاد all in one بالا که از برند canon من خودم چون زیاد با اینها کار نکردم دقیق نمی تونم بگم مخصوصا این محصولات معمولا بخش پرینتر شون به مشکل می خوره البته مدلی که معرفی کردم ظاهرا مدل خوبی مشخصات خوبی که داره مدل های ارزان تر در حد 100 هزار تومان هم هست اما به نظر من این چیز بدی نیست البته می گم تجربه شخصی ندارم.
D J V A H I D (15-01-10), faridhitman (16-01-10)
کاربر شهرسختافزار
دستت درد نکنه عزیز . نظرت راجع به مانیتور چیه ؟؟ تی190 سامسونگ خوبه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من 700 تومان بیشتر واسه کیس ندارما !؟؟! یه چیز بگو با یک و دویست هر 3تارو بتونم بگیرم !!
|
|
کاربر شهرسختافزار
من که همه رو معرفی کردم مانتور هم معرفی کردم 21.5 اینچ full HD مانیتور T1900 هم بد نیست اما از نظر من این یکی بهتره فکر کنم مجموع هر 3 تاش نزدیک یک و دویست 50 می شه البته می شه ازش کم تر هم کرد مادر برد ارزان تر رم کمتر میشه راحت تا 1200 اورد پایین. ضمن این که all in one که معرفی کردم تقریبا تو رده گران هاست وگرنه این محصولات معمولا بین 80 تا 130-40 هزار تومان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faridhitman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 15-01-10 انجام شده است
faridhitman (16-01-10)
کاربر شهرسختافزار
اقا دمت گرم !! من حواسم نبود فکر کردم همه اونا واسه کیسه !!! :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه میخوای کمتر برای کیس خرج کنی میتونی کارت گرافیکوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faridhitman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sapphire -HD5770 -------------------220T بخری
مانیتور هم 19 اینچ اونم LED نداریم
w2261VP عالیه هم 21.5 اینچه , هم Full HD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک : http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3098
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداقا دستت درد نکنه ولی کارت گرافیک واسه من مهمتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من زیاد ازین مدلا و مارکا که میگید سر در نمیارم این کارت گرافیک 1 گیگگه یا بالاتره ؟ دمتون گرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط faridhitman در تاریخ 15-01-10 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks